У Києві зафіксували 22 нових випадки коронавірусу за добу, повідомив міський голова Віталій Кличко. Серед хворих − двоє медиків.

«За минулу добу ще 22 киянина захворіли на коронавірус. На сьогодні в столиці вже 267 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», − розповів Кличко.

За добу захворіло п’ять жінок − від 29 до 71 року та 16 чоловіків − від 24 до 82 років, також серед хворих восьмирічний хлопчик. Ще чотири випадки коронавірусу зафіксували у Києво-Печерській лаврі.

Серед нових випадків 9 пацієнтів госпіталізували в лікарні Києва, ще 13 хворих лікуються вдома на самоізоляції під контролем лікарів.


В Україні зафіксували 1319 випадків коронавірусної хвороби, з них 38 летальних, ще 28 людей одужало.

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць і на місяць продовжив карантин – до 24 квітня. Що це означає і чим відрізняється від надзвичайного стану – ЧИТАЙТЕ ТУТ.

3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ, ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства і критичну інфраструктуру.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі