За минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 31 людину. Один випадок – летальний, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко.

«На сьогодні в столиці вже 245 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Захворіли: 18 жінок віком від 21 до 78 років та 13 чоловіків від 19 до 78 років. Один – 71-річний чоловік – помер, 10 пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні. 21 людина лікується вдома на самоізоляції, під контролем медиків», – розповів Кличко.

Кличко додав, що тільки троє киян із тих, які захворіли за минулу добу, виїжджали нещодавно закордон. Інші меж України не покидали.


Станом на 10:00 5 квітня в Україні 1251 лабораторно підтверджений випадок COVID-19.

Уряд запровадив режим надзвичайної ситуації в Україні терміном на місяць і на місяць продовжив карантин – до 24 квітня. Що це означає і чим відрізняється від надзвичайного стану – ЧИТАЙТЕ ТУТ.

3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ, ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства і критичну інфраструктуру.