У ніч з 14 березня на 15 березня буде призупинено курсування пасажирських поїздів до Польщі, повідомляє «Укрзалізниця».

Закрити рух вирішили, бо влада Польщі тимчасово закриває міжнародне сполучення з іншими країнами через поширення коронавірусу.

Між Україною та Польщею курсують два швидкісних поїзди № 705/716 та 715/706 Київ – Перемишль, поїзди №36 Одеса – Перемишль, № 67 Київ – Варшава, № 51 Львів – Вроцлав, а також безпересадкові вагони Київ – Вроцлав.

Останні поїзди з Польщі поїдуть в Україну 14 березня: 706 і 716 Інтерсіті+ з Перемишля і нічний поїзд з Варшави. З України вранці 14 березня до Перемишля відправилися лише 2 поїзди Інтерсіті+ 705 і 715.

Поїзд на Центральному залізничному вокзалі / Анна Бобирєва для The Village Україна

На період призупинення руху «Укрзалізниця» більше поїздів не відправлятиме. Поїзди Інтерсіті курсуватимуть до Львова. Продаж квитків на рейси, що відмінені, призупинено.

Повернути кошти за раніше придбані квитки можна у всіх «Укрзалізниці». Квитки, придбані онлайн, можна повернути у на сайті booking.uz.gov.ua або у додатку УЗ.


ЧИТАЙТЕ, ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО НОВИЙ ВІРУС З КИТАЮ.

ЧИТАЙТЕ, ЩО РОБИТИ, ЯКЩО У ВАС Є ПІДОЗРА НА КОРОНАВІРУС.


В Україні підтвердили три випадки зараження коронавірусом: 13 березня 71-річна жінка у Житомирській області ПОМЕРЛА, ще двоє хворих − у Чернівецькій області.

Уряд ЗАПРОВАДИВ КАРАНТИН в Україні на три тижні у зв’язку з поширенням коронавірусу, а у Києві − з 12 березня до кінця місяця. З 15 березня держава на два тижні ЗАКРИВАЄ КОРДОНИ для іноземних громадян.

За останніми даними у світі понад 130 тисяч людей заразились коронавірусом, найбільше хворих у Китаї (понад 80 тисяч), на другому місці − Італія. Всесвітня організація охорони здоров'я ОГОЛОСИЛА ПАНДЕМІЮ коронавірусу.