Освітня лабораторія Projector AI Lab і креаторка Марія Шарлай випустили електронний посібник із генерації зображень «Як готувати з Midjourney».

Посібник буде корисним дизайнерам, ілюстраторам і креаторам, зазначають автори. Але зауважують, що посібник не є інструкцією: його варто сприймати радше як «кулінарну книгу із рецептами того, як саме можна експериментувати і яких результатів досягти за допомогою інструменту ШІ».

Усі підказки й поради в книзі базуються на досвіді Марії Шарлай у створенні ШІ-зображень для журналів, видавництв, стартапів і власних соцмереж. За її словами, посібник зацікавить тих, хто вже спробував робити картинки з Midjourney і прагне саме ілюстративних, а не фотореалістичних експериментів.

У книжці також є коментар про авторське право щодо зображень, згенерованих штучним інтелектом, від Іларіона Томарова, експерта з авторського права й керівника практики інтелектуальної власності ЮФ «Василь Кісіль і Партнери». Коментар обіцяють оновлювати відповідно до виникнення нових прецедентів, законів і норм.

Придбати посібник можна за 350 гривень за посиланням. 50 гривень із кожного замовлення команда Projector передасть на потреби бійців ССО України, яким допомагає з 2022 року.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Projector Institute на початку березня запустив освітню лабораторію на основі штучного інтелекту AI Lab, яка допоможе інтегрувати ШІ-технології в навчальні програми, онлайн-події й дослідження.

Кожен пʼятий український бізнес інтегрував в роботу ШІ, свідчить опитування Projector AI Lab.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі