Projector Institute запускає освітню лабораторію на основі штучного інтелекту AI Lab, яка допоможе інтегрувати ШІ-технології в навчальні програми, онлайн-події й дослідження. Проєкт має запрацювати на повну вже у 2023 році.

Наразі команда працює над трьома навчальними програмами, які працюють з ШІ. Це Product Design with AI, Product Management with AI й Visual Communications with AI.

У Projector кажуть, що зосередилися на чотирьох напрямах роботи AI Lab: мистецтві, розвитку стартапів, технологіях (створення нейромереж, генераторів зображень) й етичних питаннях, зокрема авторському праві.

AI Lab також запрошує викладачів і науковців у темі ШІ долучитися до створення проєкту, пропозиції просять надсилати на пошту [email protected].

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Projector запустив відеокурс про модернізм «Київський модернізм» і збирає кошти на відбудову Київщини. Усі кошти Projector передасть до спецфондів Музею Ханенків, Національного науково-природничого музею НАН України, а також на рахунок КНУ імені Шевченка, для відновлення навчальних корпусів, бібліотеки Максимовича й Інституту філології.

Пошук в інтернеті – це Google. Розповідаємо, як Microsoft і штучний інтелект хочуть це змінити за допомогою пошуковика Bing.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі