У застосунку Reface додали функцію, що дозволяє створити аватари в леопардовому вбранні.

Для того, щоб скористатися функцією, треба завантажити додаток в App Store або Google Play. Далі треба обрати категорію #freetheleopards на головному екрані, вибрати фото й чекати результату.

Також можна згенерувати кілька аватарів. Щоб зробити це, треба обрати категорію AI Avatar, завантажити 10 портретних фото з різними емоціями й фоном. За 40–60 хвилин хвилин інструмент створить 48 аватарів (3 спроби по 16 віжуалів). Це коштує 5,99 долара.

Флешмоб із фото в леопардовому вбранні й гештегом #freetheleopards почали 20 січня за ініціативи німецьких активістів «Віче» на знак протесту проти зволікання німецького уряду з постачанням Україні танків Leopard.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Reface – один із найбільш успішних мобільних застосунків від українських розробників. Він дозволяє синтезувати відео за допомогою штучних нейромереж. Наприклад, можна поєднати своє обличчя у відеоролику або GIF. Reface став популярним не тільки в Україні, а й за кордоном. Застосунком користувалися Ілон Маск, Snoop Dogg і Брітні Спірс.


Застосунок також випустив інструмент AI Avatar, який перетворює селфі на артпортрети, а також програму для створення українських мемів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі