«Укрпошта» зробить три «нестандартні» випуски марок у січні й лютому 2023 року, повідомив гендиректор Ігор Смілянський.

Планують випустити марки на честь міст-героїв, звільнених міст, волонтерів, працівників критичної інфраструктури й дітей, які залишилися без безтурботного дитинства через повномасштабне вторгнення Росії, а також марку Перемоги.

Також запустили в продаж абонементи на 2023 рік. До 31 грудня його можна буде придбати зі знижкою 20% (за 480 гривень). З 1 січня 2021 року абонемент коштуватиме 600 гривень. За словами гендиректора «Укрпошти», з січня марки надсилатимуть відразу після випуску, не чекаючи закінчення місяця, як раніше.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Укрпошта» з початку повномасштабного вторгнення Росії випустила 11 поштових марок. Перша марка «Русскій воєнний корабль...» вийшла накладом 1 мільйон екземплярів у квітні. Продаж другої марки «Русскій воєнний корабль…Всьо» стартував у травні. Третю марку «Українська мрія» продавали з червня. Четверту «Доброго вечора, ми з України» – з липня. Пʼяту до Дня Незалежності України – в серпні. Шосту з псом-сапером Патроном – з вересня. Потім була марка із Григорієм Сковородою до його сторіччя, з Кримським мостом, із вільним Херсоном та новорічна. Останньою маркою у 2022 році стала марка «Щедрик. Carol of the Bells».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі