Компанії АТБ, Rozetka та «Нова пошта» розширюють послугу доставки продуктових наборів за собівартістю на всю Україну.

Протягом останніх двох тижнів доставка працювала у тестовому режимі в Дніпропетровській області.

«Тестовий період був необхідним, щоб зрозуміти актуальні потреби та запити українців. Тепер на сайті Rozetka можна купити три оновлені набори. Два продовольчі комплекти вартістю 402 грн та 551 грн містять базові продукти. Непродовольчий набір вартістю 143 грн складається з необхідних товарів для дому та особистої гігієни»,  розповів співзасновник Rozetka Владислав Чечоткін.

Продуктові набори містять яйця, молоко, олію, крупи, сіль, хліб, цукор, макарони, чай, фрукти й овочі, вафлі, консерви, серветки та туалетний папір. Непродовольчий набір складається з порошку, засобу для миття посуду, мила, туалетного паперу, серветок і зубної пасти.

Доставка займатиме 3-5 годин від моменту замовлення і коштуватиме 60-75 гривень. Після тестування її планують запустити по всій Україні.

«АТБ» складає набори і постачає продукти за мінімально можливою вартістю. Rozetka розміщує їх на своєму сайті та безкоштовно опрацьовує всі замовлення. «Нова пошта» доставляє набори за собівартістю.

Замовити продуктовий набір із доставкою до дверей можна за посиланням.


РАНІШЕ МИ ПИСАЛИ ПРО 50+ ЗАКЛАДІВ І 5 СЕРВІСІВ ДЛЯ ДОСТАВКИ ЇЖІ.

3 квітня уряд схвалив ДОДАТКОВІ ОБМЕЖЕННЯ в Україні під час карантину – ЧИТАЙТЕ, ЯКІ. Офіційно обмеження триватимуть до 24 квітня. Водночас не стали зупиняти товарообіг, промислові підприємства і критичну інфраструктуру.