Другий магазин IKEA у Києві планують відкрити у новому ТРЦ Lesnaya Mall. Про це The Village Україна повідомив забудовник Вагіф Алієв, який володіє Ocean Plaza та Lavina Mall.

«Після відкриття Ocean Mall ми плануємо відкрити також Lesnaya Mall на 400 тисяч квадратних метрів. І туди однозначно буде виходити IKEA», – розповів Вагіф Алієв.

Представник IKEA Владислав Лаліч водночас зазначив, що вони поки не поспішають з анонсами та хочуть відкрити спочатку перший магазин.

«Ми спершу хочемо відкрити магазин у Ocean Mall. Зазвичай, коли ми виходимо на якийсь ринок, то плануємо там працювати упродовж довгого часу. Ми абсолютно віримо в Україну і будемо працювати тут довго. Але ми хочемо йти крок за кроком», – коментує Владислав Лаліч.

Відкриття торгового центру Lesnaya Mall заплановано на 2019 рік. Він буде розташований поблизу станції метро «Лісова».


 Перший магазин IKEA відкриють у Ocean Mall влітку 2019 року. Що треба знати про вихід мережі в Україну – читайте у матеріалі The Village Україна.

 Окрім IKEA, в Ocean Mall також планують відкрити ще один магазин H&M і зал з технологією IMAX від мережі кінотеатрів «Планета Кіно».