У новому торговому центрі Ocean Mall, окрім IKEA, також планують відкрити ще один магазин H&M та зал з технологією IMAX від мережі кінотеатрів «Планета Кіно». Про це The Village Україна розповів голова правління групи Mandarin Plaza Олександр Черницький.

«У нас буде 3 поверхи торгівлі, де будуть представлені всі цінові категорії: від дорогих брендів до найдешевших. Там однозначно будуть такі світові фешн-лідери, як H&M, група Inditex, інші бренди», – коментує Віталій Бойко.

Зокрема, у торговому центрі також будуть магазини Mango, Reserved, Zara.

Загалом у ТРЦ буде 5 поверхів. Перший магазин IKEA розташується на нижньому поверсі разом із супермаркетом «Сільпо».

ТРЦ Ocean Mall мають відкрити влітку 2019 року. Його площа становитиме близько 300 тисяч квадратних метрів.

Також Віталій Бойко додав, що до Ocean Mall облаштують нову розв’язку для авто: до ТРЦ буде заїзд із проспекту Дружби Народів. Окрім того, поблизу Ocean Plaza та Ocean Mall планують відкрити станцію наземної міської електрички.

Що буде з «Тарілкою»?

Власник торгових центрів Ocean Plaza та Ocean Mall Вагіф Алієв також підтвердив, що вони відновлять будівлю Тарілки та створять там музей науки.

Ми вкладаємо у «Тарілку» десятки мільйонів доларів, щоб її відновити. Коли її будували, не було метро, не було води. Зараз, через 60 років після будівництва, провели мережу метро і там піднімається вода.

Біля «Тарілки» навіть ходити не можна, тому що вона руйнується. Внизу вона зроблена на стрічковому фундаменті. Ми зараз маємо людей виселити, укріпити фундамент, який буде тримати будівлю. «Тарілка» буде  дуже красивою

вагіф алієв, забудовник та власник ТРЦ Ocean Plaza та Ocean Mall

Детальніше про ситуацію навколо «Тарілки» – в окремому матеріалі.

Фото та обкладинка: проект Ocean Mall від NAI Ukraine