Цього року маніфесту L’Oréal Paris «Адже ви цього варті» виповнюється 50 років. За словами компанії, ці слова – не рекламне гасло, а місія, яка надихає та залишається в серці бренда сьогодні. 

Маніфесту L’Oréal Paris «Адже ви цього варті» виповнюється 50 років

Маніфест L’Oréal Paris у 1971 році вигадала копірайтерка рекламної агенції на Манхеттені McCann Ілон Шпехт. Тоді більшість реклами товарів для жінок озвучували чоловічим голосом, тому через сміливий меседж і жіночий голос гасло бренда вважали революційним. Сьогодні фразу вже переклали на 40 мов у країнах Західної та Східної Європи, Азії, Африки та Близького Сходу.

«Слова «Адже ви цього варті» стали символічними, надавши можливість жінкам незалежно від віку й освіти повірити у свою красу й усвідомити свою цінність. Від моменту свого створення маніфест, який легко запам’ятовується, переклали 40 мовами, що демонструє глобальну популяризацію бренда та спільний погляд на красу, незалежно від етнічної та соціокультурної належності», – бренд L’Oréal Paris. 

У компанії кажуть, що сьогодні маніфест «Адже ви цього варті» втілюють у життя посланниці, які уособлюють унікальне бачення бренда щодо інклюзивної краси. Серед них зірки кіно, моди та музичної індустрії, які прагнуть розширити можливості кожної жінки незалежно від її віку та походження: Айшварія Рай Баччан, Ейжа Наомі Кінг, Енді Макдауелл, Ембер Херд, Каміла Кабейо, Селін Діон, Сінді Бруна, Дакі Тот, Ель Феннінг, Єва Лонгорія, Джемма Чан, Гун Лі, Гелен Міррен, Джейн Фонда, Яха Дукерех, Кетрін Ленгфорд, Лейла Бехті, Лія Кебеде, Луїз Бургуан, Лума Гроте, Марі Боше, Нідхі Суніл, Су Джу Парк і Віола Девіс.

«Здається неймовірним, що нашому легендарному маніфесту вже 50 років. Упродовж пів століття ми невпинно прагнемо розширювати можливості жінок, супроводжуючи їх у їхній мандрівці, перебуваючи поруч. Підкріплені новаторською наукою, наші косметичні продукти та послуги надають упевненості та сили жінкам, допомагаючи їм посісти те місце в суспільстві, на яке вони заслуговують. Кожна у свій унікальний спосіб, наші міжнародні посланниці уособлюють це розширене та всеосяжне бачення краси. Наша місія буде виконана лише тоді, коли нам більше не потрібно буде нагадувати жінкам про їхню цінність», – президентка бренду L’Oréal Paris Дельфін Віг’є-Ховасс.


Матеріал підготовлено за підтримки L’Oréal Ukraine