Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок», спрямований на свідоме поліпшення життя. Травень присвячений підвищенню продуктивності, професійному розвитку та гідним умовам праці.

Аби підкреслити головну ціль травня, усі звички цього місяця об’єднали під назвою «Працюй на майбутнє». За допомогою простих порад ви дізнаєтеся, які професійні можливості несуть ділові соцмережі й онлайн-курси, наскільки важливий тайм-менеджмент, які навички розвивають економічні настільні ігри, як займатися йогою прямо на робочому місці. До більшості порад у календарі додаються корисні посилання на статті, курси й інші джерела для саморозвитку.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

«Питання безробіття на сьогодні є найгострішою проблемою як в економічному, так і соціальному плані. Така ситуація спричинена багатьма факторами: економічною кризою, політичними конфліктами, низьким науково-технічним прогресом, інфляцією й ін. Та навіть ті люди, які все ж мають роботу, дуже часто не задоволені умовами праці, заробітною платою й подекуди самою професією, бо обирають її не за покликом серця, а за необхідності забезпечувати себе та сім’ю. Багато українців у пошуках роботи вирушають в інші країни на заробітки. Тому у своєму календарі, прагнучи позитивно вплинути на поточну ситуацію, ми даємо прості поради, що посильні кожному з нас», – старша менеджерка з корпоративних відносин Carlsberg Ukraine Олена Бабикіна.

«Календар сталих звичок» створили на основі 17 Глобальних цілей ООН, де кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Аби подолати безробіття та створити умови для поступального економічного розвитку, в ООН розробили Ціль №8 «Гідна праця та економічне зростання». Її завданнями є забезпечення всіх людей продуктивною зайнятістю та гідною працею, зменшення кількості молоді, яка не працює, викорінення примусової праці, сприяння модернізації й інноваційній діяльності на підприємствах та ін.

Додати в календар

Матеріал підготовлено за підтримки Carlsberg Ukraine