18 травня у ТРЦ Retroville відкриють другий магазин техніки Apple iOn. Це офіційний реселер бренда в Україні, що продає всі нові продукти компанії. За словами засновників, мережа магазинів iOn має статус Apple Premium Reseller. Урочисте відкриття проведуть о 16:00. На події гратиме DJ, а також тут проведуть майстер-класи, квізи та розіграші подарунків.

Що таке статус Apple Premium Reseller та які послуги надає ion?

Apple Premium Reseller (APR) – за словами компанії, це найкращий у своєму класі магазин-посередник продукції Apple. Магазини зі статусом APR виконують у стилі Apple, після чого його має ухвалити офіційний бренд. Статус передбачає постійну наявність асортименту продукції, можливість ознайомитися з гаджетами та протестувати їхні можливості.

Експерти з iOn надають комплекс сервісних послуг: trade-in, розширена гарантія, страхування, підмінний фонд. Також тут можна ознайомитися з інтерфейсом, функціями гаджетів та отримати консультацію експертів. А за необхідності – кваліфіковану допомогу в сервісному центрі, що працюватиме прямо в магазині.

За словами директора iOn Миколи Троценка, покупці можуть пройти навчання за продуктом. Наприклад, дізнатися, як налаштувати гаджет і користуватися ним, як повністю підготувати пристрій до роботи. А також наклеїти захисне скло, відновити iOS, встановити програми, перенести дані й отримати інші послуги, що пов’язані з роботою iPhone, iPad, Apple Watch і MacBook.

Як проведуть відкриття?

У день відкриття перші 100 відвідувачів магазину отримають подарунки від iOn, а перші 50 покупців подвійний презент: додатковий рік гарантії на MacBook або iPhone та пакет послуг «Старт». Він містить увімкнення й активацію нового пристрою, перенесення контактів і заміну SIM-карти.

Магазин розпочне роботу о 10:00, а о 16:00 планують урочисте відкриття. На ньому гратиме DJ, а всі гості зможуть узяти участь у квізі й розіграші цінних призів від iOn і партнерів. Також влаштують безкоштовні майстер-класи, серед яких:

 «Обробка фото з iPhone»
 «Малювання на iPad»
 «10 найголовніших фішок Mac»

Для участі в майстер-класах потрібно заздалегідь зареєструватися.

Які продукти можна купити за спеціальною пропозицією?

На честь відкриття мережа магазинів запропонує покупцям спеціальну ціну на MacBook, iPad, iPhone, Apple Watch та AirPods Pro. Спеціальна ціна діятиме з 18 до 23 травня. Кількість товару обмежена.

Гарантовано придбати пристрої за вигідною ціною зможуть ті покупці, які оформлять попереднє замовлення в період з 11 до 18 травня. Залишити заявку можна на сайті.

Пропозиція поширюється на:

• MacBook Air M1 256 Gb. Спеціальна ціна – 29 999 гривень, замість 37 999 гривень.
• iPhone 12 Pro Max 128 ГБ. Спеціальна ціна – 35 500 гривень, замість 40 999 гривень.
• iPhone 11 64 ГБ. Спеціальна ціна – 18 999 гривень, замість 21 999 гривень.
 iPad 10,2 32 ГБ, Wi-Fi. Спеціальна ціна – 9999 гривень, замість 11 499 гривень.
• Apple Watch Series 6 GPS 40 і 44 мм. Спеціальна ціна – 11 700 гривень, замість 14 699 гривень.
• AirPods Pro. Спеціальна ціна – 6599 гривень, замість 8299 гривень.

«Для нас дуже зворушливо відкривати другий магазин у Києві, адже за минулий рік наш магазин у ТРЦ Lavina Mall відвідали понад 15 000 покупців. Це говорить про те, що все більша кількість фанатів бренда Apple замислюється про купівлю оригінальних пристроїв з офіційною гарантією», – генеральний директор iOn Микола Троценко.

З метою дотримання карантинних норм і дистанції в магазині ввели електронну чергу. Під час оформлення замовлення на сайті можна обрати зручний час і дату, щоби забрати придбані гаджети. Детальна інформація буде доступна в особистому кабінеті на сайті після оформлення замовлення.

Де: ТРЦ Retroville (пр-т Правди, 47)
Коли: 18 травня, 16:00
Сайт


Матеріал підготовлено за підтримки iOn