White Sales School, бізнез школа з продажів та управління продажами, оголошує старт онлайн-курсу з продажів – Sales Skills. Курс триватиме з 27 вересня до 25 жовтня. Лекції проводитимуть двічі на тиждень – з 19:00 до 21:00. Усього відбудеться 9 онлайн-занять та іспит (захист книги продажів).

«Програма Sales Skills поділена на три тематичні блоки: лідогенерація, комунікація, переговори. Ми пропагуємо філософію «білих» продажів. Це коли задоволення від співпраці отримують і продавець, і клієнт», — ВАЛЕНТИН ЯРОМЕНКО, засновник White Sales School.

Курс підійде для новачків у продажах, які потребують підтримки або наставника; для продавців зі стажем, які шукають нові методики; для лідерів продажів, які ведуть  за собою команду та для підприємців, які хочуть побудувати продажі в своїй компанії.

White Sales School заснували у 2009 році. Відтоді її закінчили понад 600 випускників. Навчанням займаються 8 викладачів, серед яких бізнесмени та засновники компаній. По завершенню курсу ті, хто складуть іспит у Валентина Яроменко, отримають диплом White Sales.

Для участі в онлайн-курсі потрібно надіслати заявку на адресу: [email protected] (у листі напишіть своє ім'я та номер телефону), або зареєструватись на сайті на сторінці курсу. Вартість навчання – 6 000 грн.

Детальніше про курс
телефон: 068-326-29-25


Матеріал підготовлено за підтримки White Sales School