Компанія MOYO відкрила концепт-стор нового формату у ТРЦ Dream Town. Новий магазин  запрацював 1 вересня у тестовому режимі. Офіційне відкриття заплановане на 8 вересня.

Новий концепт-стор більше нагадує квартиру, ніж магазин у звичному розумінні. Увесь простір магазину зонований, а гаджети доступні для тестування. Крім того, консультанти магазину готові допомогти з вибором та налаштуванням техніки.

Головна особливість концепт-стору – спеціальний Music Box, що ізолює зайві звуки та допомагає краще вибрати акустику. Також, у магазині розташували точку видачі інтернет-замовлень. Крім того, концепт-стор знаходиться поряд з центральним складом, що пришвидшує час доставки товарів, яких немає у магазині.

Новий формат концепт-стору базується на принципах: швидкість, комфорт, зручність та довіра.

Андрій Барашенко

CEO MOYO

«Ми провели величезну роботу в пошуках кращого світового досвіду у сфері рітейлу, і створили особливий формат. Впевнені, покупці його оцінять»

Офіційне відкриття концепт-стору відбудеться 8 вересня о 12.00 за адресою Оболонський проспект 1Б, ТРЦ Dream Town, 1-й поверх, атріум «Китай». На відкритті виступлять «Антитіла», MamaRika, YARMAK та інші. Крім того, буде близько 100 спеціальних цінових пропозицій на техніку та можливість протестувати сучасну техніку в експіріенс-зонах. А також, конкурси з призами.

MOYO В Dream Town/YouTube

Коли

10:00-20:00 без вихідних

Де

Оболонський проспект 1Б, ТРЦ Dream Town

ЛІНК


Матеріал підготовлено за підтримки MOYO