6 жовтня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» відбудеться бізнес-форум України для підприємців – «Бізнес Концентрат 3.0». Подія розпочнеться о 10:00 і триватиме лише один день. На заході будуть 3500 учасників, 5 бізнес-спікерів та 9 годин практичних лекцій. На форумі виступлять:

  • Євгеній Черняк – голова холдингу Global Spirits і власник бренду «Хортиця». На сьогодні холдинг Черняка контролює близько 20-25% алкогольного ринку країни. Також Євген веде власний YouTube-канал BigMoney.
  • Василій Хмельницький – підприємець, засновник інвестиційної групи UFuture та фонду K.Fund, акціонер девелоперської компанії UDP. Для гостей «Концентрату» Хмельницький підготував виступ «Все залежить від тебе: 5 універсальних принципів зростання компанії».
  • Лєра Бородіна – підприємиця, засновниця сервісу оренди суконь Oh My Look!, співзасновниця світової мережі б’юті-барів G.Bar і концепт-стору корейських брендів SO DODO.
  • Оскар Хартманн – підприємець, філантроп, засновник понад 10 компаній, капіталізація яких перевищує 5 мільярдів доларів. Засновник бізнес-блогу на YouTube із 130 000 підписників. Хартманн прочитає лекцію на тему «Just Do It. 8 кейсів підприємця на шляху від 0 до мільярда».
  • Олександр Висоцький – засновник міжнародної консалтингової компанії Visotsky Consulting. На форумі Висоцький розповість про 7 ключових функцій власника бізнесу, які не можна делегувати.

Артем Майдан 
засновник компанії PRIZMА

«Крім доповідей, на «Бізнес Концентраті 3.0» можна познайомитися з новими партнерами. Головне – не замикатися в собі. Підійдіть до людини і скажіть: «Привіт, я займаюся тим-то і тим-то. Як тобі конференція?».

Можливо, нове знайомство стане ключовим для вашого бізнесу. Один мій знайомий із Сум саме на конференції знайшов однодумця, з яким вони почали свій бізнес із продажу автомобілів з Америки та Європи.

Також конференції дають можливість зарядитися енергією людей, які здатні щось робити. Я хочу, щоб успішних починань у масштабі всієї країни ставало якомога більше».

Реєстрація учасників бізнес-форуму – з 8:00 до 10:00 ранку. Нетворкінг, обід і перерви на каву плануються між виступами спікерів. Закриття форуму відбудеться о 18:00, а з 19:00 по 22:00 – вечірка для учасників. Повний розклад «Бізнес Концентрату 3.0» можна знайти на сайті форуму. Крім того, організатори пропонують знижку до 10% на вартість квитка за умови купівлі двох і більше квитків.

Купити квиток на форум «Бізнес Концентрат 3.0»
Коли:
6 жовтня
Де: 
виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»


Матеріал підготовлено за підтримки освітньої компанії PRIZMА.