Український бренд «Світла смуга» представив лімітований дроп світловідбивних шарфів з індексами українських міст.

У колекції аксесуари з індексами Києва, Харкова, Львова, Донецька, Одеси, Дніпра, Сімферополя, Маріуполя, Херсона й Івано-Франківська. Утім, можна замовити шарф з індексом будь-якого міста, вулиці чи навіть двох міст.

Колекцію назвали «Звʼязок». Як пояснює «Світла смуга», ця колекція про звʼязок українців із власними містами.

Шарфи представлені у двох кольорах – сірі й сині.

Стандартна вартість шарфів – 2000 гривень. Шарфи на замовлення коштують трохи дорожче – 2500 гривень. Частину коштів з продажу цього дропу передадуть на потреби ВПО.

Замовити шарфи зі світловідбивними елементами можна на Instagram-сторінці бренда.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бренд аксесуарів із рефлективної тканини «Світла смуга» заснували наприкінці 2022 року Настя Юрко й Настя Бабічєва. За словами дизайнерок, бренд свідомої вуличної моди з’явився тоді, коли Росія почала атакувати критичну інфраструктуру України й тривалі відключення світла призвели до більшої кількості ДТП.


У патрульній поліції повідомляли, що в Києві кількість загиблих у ДТП в Києві зросла вшестеро від моменту, як почалися відключення світла. У Нацполіції також зазначали, що кількість ДТП на Київщині збільшилася внаслідок відключень, однак не називали конкретних даних. Водночас за тиждень після посилення контролю кількість ДТП зменшилася на 13%, зауважували в Нацполіції.

Ми розповідали, як правильно одягатися на вулицю й носити світлоповертальні елементи, якщо вимкнули вуличне освітлення.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: Олександра Крухмальова