Український бренд Forma випустив нову капсулу в стилі 2000-х. 

«Міленіум епоха, на яку сучасний світ озирається з ностальгією. Властивої їй безтурботності, сміливості і яскравості так і хочеться додати до сучасних буднів. Саме це й зробив у новій літній колекції український бренд Forma, що поєднав разом соковиті відтінки, низьку посадку й декоративні елементи, притаманні 2000-м, з характерною для них лаконічністю», – підкреслили дизайнери кампейну. 

У новій колекції легкі літні костюми зі штанами на резинці й атласні сукні. 

«Ще одна важлива деталь колекції вив’язані вручну вироби, що відсилають нас до традиційних українських ремесел. Ручна робота підвищує цінність кожної речі, робить її унікальною й значущою», розповідають у Forma.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Forma створює речі-трансформери. «Ми хочемо, щоб кожна наша річ формувала в клієнтів правильне уявлення про моду. Не потрібно купувати тонну речей, щоб відчувати себе щасливою, усе, що потрібно, – це одна незвичайна річ», – коментують у бренді.

З матеріалів використовують переважно шовк, віскозу, вовну. Бренд заснований на принципах розумної практичності й екологічності. Наприклад, в останній колекції сумка виготовлена з пряжі з перероблених матеріалів.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі