Український бренд пуховиків Ienki Ienki оновив сайт та запустив сервіс Make it your own. Він дає змогу самостійно кастомізувати речі, обравши колір виробу та додаючи вишивку з монограмою.

Створити ексклюзивні варіанти можна як із класичних моделей (Michlin, Dunlope), так і з новинок бренду (Mishko, Life Jacket).

Загалом у Ienki Ienki є 12 жіночих фасонів пуховиків, 5 чоловічих моделей та 28 варіантів кольорів. Розмір, фактуру, відтінок і принт клієнт обирає самостійно. Також бренд пропонує посилити персоналізацію вишивкою з ініціалами на внутрішній кишені чи спині.

Крім пуховиків, можна кастомізувати аксесуари: шарфи та сумки-муфти.

Опції доступні у будь-якій точці світу та є безкоштовними. А термін виготовлення речі становить від 3 до 10 днів – залежно від обраної моделі.

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS


 У липні 2018-го бренд Ienki Ienki презентував лукбук нової колекції осінь-зима 2019.

 Марку IENKI IENKI заснували 2016 року. За рік вона здобула популярність за кордоном. Видання The Business of Fashion у 2017-му внесло засновника Дмитра Євенка у список 500 впливових людей у світі моди. Того ж року бренд отримав премію BFA у номінації «Прорив року».

Пуховики Ienki Ienki продають у 300 магазинах світу, зокрема Le Bon Marché в Парижі, Barneys у Нью-Йорку, Lane Crawford у Гонконзі, Selfridges і Browns у Лондоні. Їх носять зірки Кайлі Дженер, Белла Хадід, Кортні Кардаш’ян, Джуліана Мур, Мирослава Дума.

Зображення: Ienki Ienki