Український бренд пуховиків Ienki Ienki презентував лукбук нової колекції осінь-зима 2019.

Зйомки проходили на київських локаціях: біля Річкового вокзалу, на Парковому мосту, Трухановому острові, Київському морі, а також на спортивній базі «Зеніт» під час техно-вечірки.

«Нам хотілося уникнути конвенційної краси, тому ми використовували так званих nodel, або non-model – нестандартних моделей і носіїв естетики 90-х. Також ми знімали у разпал робочого дня, щоб зафіксувати на кадрах звичайних містян у звичних для них образах», – розповідає засновник Ienki Ienki Дмитро Євенко.

У нову колекцію, крім розширеної жіночої та чоловічої лінійки, вперше увійшли аксесуари – стьобані шарфи Stingray та сумки-муфти. Кольорову гаму поповнили рожевим, сірим, гірчичним, темно-синім відтінками. Серед принтів – леопард, камуфляж і єті.

Усі пуховики ультралегкі, наповнені 100-відсотковим гусячим пухом, розрахованим на сильний мороз, зазначають у компанії.

Де: на сайті бренду
Скільки: пуховики – від 1100 євро, шарфи – від 770 євро

 Підпишись на Telegram-канал про стиль KYIV LOOKS


 Марку Ienki Ienki заснували 2016 року. За рік вона здобула популярність за кордоном. Видання The Business of Fashion у 2017-му внесло засновника Дмитра Євенка у список 500 впливових людей у світі моди. Того ж року бренд отримав премію BFA у номінації «Прорив року».

Пуховики Ienki Ienki продають у 300 магазинах світу, зокрема Le Bon Marché в Парижі, Barneys у Нью-Йорку, Lane Crawford у Гонконзі, Selfridges і Browns у Лондоні. Їх носять зірки Кайлі Дженер, Белла Хадід, Кортні Кардаш'ян, Джуліана Мур, Мирослава Дума.