Команда Film.ua випустить цикл відео «Більше ніж сила» з фактами про структуру й діяльність Збройних сил України. У десяти випусках розкажуть про різні види сил і роди військ.

Перший епізод присвячений сухопутним військам, його вже опублікували на YouTube-каналі студії. Над відео працюють разом із військовими.

У наступних випусках розповідатимуть про реформування Повітряних сил, впровадження в армії стандартів НАТО, Військово-морські сили. Також будуть відео про Сили спеціальних операцій, територіальної оборони, логістики, підтримки й бойових медиків.

Завершальний цикл із двох відео присвятять окремим родам військ ЗСУ – Десантно-штурмовим і Військам зв’язку й кібербезпеки.

«Зараз ми переживаємо надзвичайні часи, коли точно знаємо, від кого залежить наше майбутнє. Але з’ясувалося, що ми майже нічого не знаємо про тих, хто просто зараз вирішує нашу долю. Саме тому разом із військовими вирішили додати трохи фактів до тих емоцій, які відчуваємо сьогодні, і висловити свою вдячність нашим мужнім захисникам», – говорить продюсерка проєкту Поліна Толмачова.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


В Україні створили онлайн-бібліотеку з тактичних і практичних знань для українських військових. На платформі зібрана корисна інформація з різних тем: від тактики ведення бою до інструкцій з використання зброї та вибухівки й надання медичної допомоги. Наприклад, є інструкції про те, як користуватися NLAW, Panzerfaust і Stinger, посібники з оборони міста й бойових позицій.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Cухопутні війська ЗСУ