Український ресторатор Дмитро Борисов запускає двотижневий онлайн-курс «ГастроЕволюція». Він розрахований і на новачків, які лише цікавляться ресторанною справою, і на тих, хто вже давно займається гастробізнесом в Україні та Європі й хоче покращити результати. Навчання розпочнуть 10 квітня. Студенти отримають записи лекцій, тому долучитися до курсу можна буде навіть після його старту. 

Про що говоритимуть на лекціях

Під час курсу Дмитро Борисов проведе вісім лекцій, де розгляне питання, які турбують і досвідчених рестораторів, і початківців, зокрема:

 хто такий ресторатор, чи обовʼязково це власник закладу, і які ролі є у сфері гостинності; 

 які є концепти закладів, їхні плюси й мінуси, а також як обрати той, що найкраще підійде для вас;

 як планувати фінанси закладу: від інвестицій у відкриття та масштабування до запобігання касовим розривам;

 як створити гнучке меню, яке дасть змогу ергономічно використовувати продукти та задовольнить навіть найвимогливішого клієнта;

 як зробити заклад упізнаваним серед конкурентів та улюбленим для клієнтів.

Як відбуватиметься навчання

Лекції відбуватимуться з вівторка до п’ятниці о 18:00 або 19:00. Тривалість кожного заняття дві години. Протягом доби після лекції студенти отримають доступ до відеозапису, який збережеться назавжди.

Студенти, які проходять навчання за тарифами «Стандарт» і «Преміум», зможуть надсилати домашні завдання в комфортному для них режимі та цілодобово отримувати зворотний зв'язок від Дмитра Борисова та команди протягом усього терміну навчання.

Які тарифи доступні

Базовий

Ціна – $290

У межах базового тарифу студенти отримають доступ до восьми живих ефірів.

Стандарт

Ціна – $490

У межах стандартного тарифу студенти отримають доступ до восьми живих ефірів, а також перевірку домашніх завдань командою Дмитра Борисова. Бонусом стануть вебінари від Олени Борисової «Система щоденного операційного управління закладом. Структура, менеджмент, фінанси» та Максима Курочки «Правові аспекти відкриття та ведення ресторанного бізнесу в Україні та світі».

Преміум

Ціна – $1500

У межах преміумтарифу студенти отримають доступ до восьми живих ефірів, а також перевірку домашніх завдань командою Дмитра Борисова. Бонусом стануть вебінари від Олени Борисової та Максима Курочки, а також практична лекція-сюрприз від запрошеної зірки, яку оголосять пізніше.

Зареєструватися на «ГастроЕволюцію»

Матеріал підготовлено за підтримки Online Borysov Academy