Мережа Konteyner перезапустила бар на вулиці Січових Стрільців, 12. Раніше він працював лише влітку, але через популярність вирішили відкрити заклад на постійній основі. Там зібрали основні та популярні стилістики пива: лагери, охмелене, фруктові сауери та темні стаути. У барі постійно пропонують вісім зразків пива, які замінюють новими, коли закінчується певний сорт.

На невеликій площі розмістили все необхідне для повноцінної роботи з крафтовим пивом: розливну систему, посадкові місця, холодильну кімнату для кегового та банкового пива. Від барної стійки відмовилися, щоб зробити спілкування бармена та гостя ще більш дружнім і домашнім.

більше про бари Konteyner 

Перший Konteyner запустили у 2020 році під час пандемії коронавірусу. Протягом двох років команда відкрила сім барів, нині планують запуск восьмого. Вони ретельно підібрали пиво, сидри та безалкогольні напої з акцентом на крафт від локальних виробників.

Локації оздоблюють деталями від справжнього морського контейнера. Щоб подавати напої саме такими, як їх задумав пивовар, у кожному барі розмістили  колдруми для кегового пива, які стабільно підтримують низьку температуру.

«Konteyner – це насамперед про цікаве пиво та дружню атмосферу. Наші бармени зможуть підібрати для гостя улюблене пиво. І навіть якщо захочеться чогось зовсім неординарного – у нас є велика добірка пляшкових і банкових сортів з усієї України та світу», – кажуть у команді закладу.

Мережа продовжує розвиватися та розширюватися. До кінця року вони планують відкрити восьмий заклад у центрі Києва.

Адреси Барів-Магазинів У Києві: 

  • вулиця Златоустівська, 22
  • вулиця Михайлівська, 13
  • вулиця Велика Васильківська, 101
  • вулиця Межигірська ,19
  • вулиця Березнева, 14Б
  • вулиця Січових Стрільців, 12
  • вулиця Джона Маккейна, 1

Усі Konteyner-и працюють щодня з 14:00 до 21:00.

Стежити за новинами Konteyner

Матеріал підготовлено за підтримки Konteyner