Міжнародний готельний оператор Accor відкрив у Львові готель ibis Lviv Center. Його унікальність полягає в поєднанні класичного набору сервісу з форматом соціального хабу, щоб гості почувалися затишно не лише у власних кімнатах, а й у будь-якій зоні готелю.

1390 готелів ibis нині успішно працюють у всьому світі, ще 143 об’єкти перебувають у стадії будівництва. Особливість бренда – це доступність високого рівня послуг у сегменті економкласу. ibis Lviv Center складається з номерного фонду на 94 гостьові кімнати категорії standard single, double і twin і сімейних suite. Вони ексклюзивно пропонують ліжка з технологією Sweet Bed, які гарантують якісний сон. Окрім того, у готелі є ресторан 74 Urban Food і комфортні паблік-зони, сполучені в один простір.

Зона реєстрації гостей продовжується баром, який працює цілодобово. Ресторан переходить у зону відпочинку й пропонує страви з півночі, півдня, заходу й сходу, щоб гості різної національності могли обрати улюблені смаки. Робочий гостьовий простір розташований поруч із розважальною настільною грою для футбольних фанів. Крім того, у готелі є цілодобовий фуд-магазин grab&go, затишна бібліотека й соціальний хаб, де можна відпочити з книгою. Таке поєднання зон дозволяє команді готелю легко комунікувати з відвідувачами, краще розуміти їхні вподобання й потреби.

«Подорожі – це те, що трансформує людей, і потужний інструмент для локальної культурної промоції міста, країни й нації. Розпочинаючи свою діяльність, ми чекаємо до нас у гості активних, креативних мандрівників, готових відкривати нові локації й пізнавати світ через подорожі», – говорить Микола Тумановський, генеральний менеджер готелів ibis Lviv Center & ibis Styles Lviv Center.

ЗАБронювати Номер в ibis Lviv Center

Матеріал підготовлено за підтримки Accor