У винних гастромаркетах WINETIME оголосили святкові знижки до -30%. Вони діятимуть на міцні напої, вина, а також на фрукти, сири, м’ясні вироби, оливки, рибу й інші продукти. Крім того, у переддень Нового року в гастормаркетах можна буде придбати готові страви, як-от олів’є чи роли, прямо з полиць або зробити на них передзамовлення.

На що у WINETIME радять звернути увагу

Ігристі вина


Ламбруско Righi – винороби називають його «бульбашками, що відчиняють двері святковості». Напій насичений ароматами ягід, цитрусових цукатів, рожевих квітів і макарунів. 

Ціна – 109 гривень

Шампанське Piper-Heidsieck – легкий напій із нотами персику, квіткового меду й імбиру, а також вершковими акцентами свіжовипеченого бріоша, акації та фундуку.

на 1950 гривень

Шампанське Hubert – французький збалансований напій із довгим посмаком. Поєднує мотиви білих фруктів із нотами квітів. 

Ціна –1397 гривень

Просеко Masottina – італійський відсвіжний напій із мотивами цитрусових і нотами зелених яблук, айви, м’яти та зеленого мигдалю.

Ціна – 201 гривня


Міцний алкоголь


Техаська горілка Western Son – безглютеновий напій виготовили з високоякісної жовтої американської кукурудзи. Смак має ноти гуави, маракуї та цитрусових фруктів. У лінійці також є персикова, кавунна, грейпфрутова, лимонна, малинова й огіркова горілка.

Ціна – 199 гривень

Віскі Spicebox  купаж канадського житнього віскі, витриманого від трьох до шести років. Смак напою має відтінки ванілі, коричневого цукру, ірисок і ноти кориці, імбиру, мускатного горіха та кардамону. У серії також є шоколадний віскі, з корицею, імбиром і прянощами.

Ціна – 447 гривень

Шотландський віскі Halewood Crabbie – односолодовий віскі з регіону Спейсайд протягом 12 років витримували в бочках з-під бурбона. Аромат збагачений нотами зеленої трави, мінералів і цитрусових фруктів. Смак – повний і збалансований, із мотивами солодкого меду, апельсинів, зеленого чаю, шкіри та диму. Посмак – стійкий і димчастий, із приємною перцевою спецією.

Ціна 802 гривні

Продукти


  • Тунець Каліпо, 126 грн/3шт
  • Оливки, 247 грн/кг
  • Сьомга, 135 грн/180 гр
  • Сир Брі, 199 грн/кг
  • Ковбаса Фует, 59 грн/шт (150 гр) 
  • Чорна ікра стерляді, від 546 грн/ 30 гр
  • Ананас, 269 грн (акція 1+1)

Ще більше знижок на сайті WINETIME

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ WINETIME