У київському та львівському коворкінгах AHUB від «Альфа-Банк Україна» провели акцію «Таємний Санта». У грудні всі охочі могли обмінятися подарунками з незнайомцями. За перші в акції взяли участь понад 100 людей.

ЯК ПРОХОДИВ ОБМІН ПОДАРУНКАМИ

У кожному з коворкінгів розмістили 24 комірки для зберігання, куди незнайомці клали подарунки, а натомість забирали свої. За один візит можна було відкрити лише одну комірку. Перші сюрпризи в них розмістив сам «Альфа-Банк» і його партнери bikenow, Svitlo Concert та інші. Серед подарунків були книги, солодощі, настільні ігри, квитки на концерти, сертифікати на катання на велосипедах, подарунковий інтернет-трафік і багато іншого.

Зробити сюрприз «Таємний Санта» міг також і для своїх близьких. В AHUB пропонували залишити персоналізований подарунок або листівку, яку можна було вибрати на місці.

Коворкінги прикрасили до Нового року ялинками та фірмовими синіми собаками, тож окрім участі в грі, всі охочі могли, як завжди, попрацювати або провести стильну фотосесію в святковій атмосфері.

Знайти AHUB можна за адресами:

  • Київ, вулиця Ярославів Вал, 7
  • Львів, площа Ринок, 26
Більше про креативні коворкінги AHUB

АТ «Альфа-Банк» (Україна). У Державному реєстрі банків № 158. Ліцензія НБУ № 61 від 05.10.2011. Усі види банківських послуг


Матеріал підготовлено за підтримки  «АЛЬФА-БАНКУ»