Великодній поп-ап проведе кафе й фермерська крамниця «Сніданішна» в Харкові 4 травня.

«Ми надихнулися ініціативою київського кафе «Марія» й зібрали харківську гастрородину на великодній ярмарок», – кажуть у «Сніданішній». 

На маркеті «Сніданішна» представить українські обрядові паски, великодні кошики, вино й декор, там також будуть паски від кафе «1654», кондитерської Che Bakery, Jord Restaurant, кафе-пекарні «Франик», пекарні «Капличка» й кавʼярні «ЛяТюШо».

Крім того, відвідувачі зможуть придбати елементи декору українських виробників, зокрема свічки, смаколики й кераміку. А 20% від продажу передадуть на банку-збір для ЗСУ.

 

Коли:

4 травня, з 10:00 до 17:00

Де:

Харків, проспект Науки, 35

   

Великодній маркет Paska Club від кафе «Марія»Leilia BakeryHey Guide і Mutabor Flower Service проведуть 4 травня. «Paska Club обʼєднає улюблені пекарні міста на один день на терасі кафе «Марія», – кажуть організатори. Серед пекарень-учасниць – Leilia Bakery, BakehouseHoneyMilk Bar, Spelta, а також заклад «100 років тому вперед».

Традиційні, веганські, з начинкою, натхненні українським і світовим спадком. Від 150 до 15 000 гривень. Зібрали великий (але не вичерпний) гайд великодньою випічкою від пекарень з усієї України.