Великодній маркет Paska Club від кафе «Марія», Leilia Bakery, Hey Guide і Mutabor Flower Service проведуть 4 травня.

«Paska Club обʼєднає улюблені пекарні міста на один день на терасі кафе «Марія», – кажуть організатори. Серед пекарень-учасниць – Leilia Bakery, Bakehouse, Honey, Milk Bar, Spelta, а також заклад «100 років тому вперед».

На маркеті учасники представлять свої паски, панетоне, коломбо й інший великодній асортимент. За декорування локації відповідає командa Mutabor Flower Service.

На маркеті також можна буде обрати кошики, наліпки на великодні яйця, пташки із соломи й текстиль від Hey Guide. А кафе «Марія» готуватиме меню у форматі вуличної їжі, зокрема балик-екмек, пілав і хумус. За вино відповідатиме Sabotage.

«Українські пекарні починають підготовку до Великодня за пів року, а деякі за рік. У кожної пекарні своя система й свій цикл. Нам захотілося показати важливість і цінність праці пекарів і пекарень напереродні Великодня», – розповідають автори проєкту для The Village Україна.

   Коли:

Коли:

4 травня, з 10:00 до 18:00

Де:

вулиця Павлівська, 26/41 (кафе «Марія»)

   

Традиційні, веганські, з начинкою, натхненні українським і світовим спадком. Від 150 до 15 000 гривень. Зібрали великий (але не вичерпний) гайд великодньою випічкою від пекарень з усієї України.