«Міністерство шаурми» відкрили в Одесі, на вулиці Катерининській. Заклад мережі Ministry of розташований поблизу «Міністерства чебуреків».

У меню девʼять видів шаурми, сніданки, салати й десерти. Серед напоїв – пиво, комбуча, айран, фільтр і томатний сік. Акцент на інгредієнтах, які готують на вугіллі.

До відкриття закладу в Одесі приготували дві нові шаурми: «Амстердам» із гливами й картоплею фрі, а також «Одеса» з куркою, моцарелою й айолі зі шрірачею.

З меню:

Шаурма «Бейрут» – 225 грн

Шаурма «Берлін» – 245 грн

Шаурма «Мехіко» – 235 грн

Сніданок «По-київськи» – 220 грн

Печений баклажан – 165 грн

Тартар із яловичини – 165 грн

Батат фрі – 150 грн

Фільтр – 50 грн

Айран – 65 грн

У планах також додати винну карту. Спочатку в Одесі, а потім і в «Міністерствах шаурми» в Києві, каже співвласник закладу Спартак Велішаєв.

Інтерʼєр прикрасили вінтажними меблями, картинами і QR-меню з Lego. У закладі також обладнали прихований камін і візитівку мережі – рожевий холодильник.

Коли

11:00–22:00

Де

місто Одеса

вулиця Катерининська, 8/10

   

Перший заклад «Міністерство чебуреків» відкрили в Києві, на вулиці Басейній. До мережі Ministry of також входять заклади «Міністерство шаурми» на Подолі й Бессарабці. Співзасновниками є Євген Таллер і Спартак Велішаєв. Улітку біля Золотих ворті відкрили новий формат «Міністерство десертів».