Видавництво «Мальопус» випустило книгу кулінарних рецептів, натхненну серією відеоігор «Відьмак».

Туди увійшло 80 рецептів, «від ситних страв та міцних напоїв із корчем до розкішних бенкетів для застілля з друзями»: «Вони дають змогу шанувальникам скуштувати неповторні страви, що на них може натрапити відьмак, мандруючи селами в пошуках чудовиськ та монет», – розповідає команда видавництва.

Ілюстроване видання також містить велику передмову від автора циклу романів «Відьмак» Анджея Сапковського. Рецептами діляться авторки кулінарних блогів Nerds’ Kitchen та Witcher Kitchen Аніта Сарна і Кароліна Крупецька.

Книга коштує 800 гривень. Замовити її можна за посиланням.

   

«Відьмак» – це також фентезійний серіал, заснований на серії романів Анджея Сапковського. Головний герой серіалу – відьмак Ґеральт, який бореться з чудовиськами за винагороду.

   

Перший сезон вийшов наприкінці 2019 року. Серіал увійшов до рейтингу 10 найпопулярніших серіалів 2020 року за версією IMDb. Другий сезон «Відьмака» вийшов у грудні 2021 року, а третій – влітку 2023 року.

   

Тематичні кулінарні книжки – одна зі спеціалізацій видавництва «Мальопус», яке раніше також видало книжки рецептів за всесвітом «Гаррі Поттера», серіалу «Друзі» та серії ігор The Elder Scrolls. Також видавництво «Мальопус» випустило книжку кулінарних рецептів із аніме й за всесвітом постапокаліптичної гри Fallout.