База даних про кіно IMDb представила список 10 найпопулярніших серіалів 2020 року. Список складено на основі переглядів сторінок серіалів відвідувачами платформи.

The Boys / «Хлопаки»

Американський вебсеріал, заснований на однойменному коміксі. Розповідає про загін, який бореться з супергероями, що зловживають своїми здібностями.

Трейлер серіалу «Хлопаки»

Money Heist (La Casa de Papel) / «Паперовий будинок»

Іспанський телесеріал у жанрі кримінальної драми, права на який викупив стрімінговий сервіс Netflix. Розповідає про групу авантюристів, що хочуть пограбувати Іспанський королівський монетний двір.

Трейлер серіалу «Паперовий будинок»

Dark / «Пітьма»

Німецький драматичний телесеріал з елементами наукової фантастики, знятий спеціально для Netflix. Розповідає історію чотирьох сімей у різних проміжках часу.

Трейлер серіалу «Пітьма»

Ozark / «Озарк» 

Американський кримінально-драматичний вебсеріал, створений для Netflix. Головні герої – подружня пара, яка змушена переселити свою сім’ю до Озарка після того, як план із відмивання грошей провалився.

Трейлер серіалу «Озарк»

The Mandalorian / «Мандалорець»

Американський вебсеріал, який є складовою частиною всесвіту «Зоряних війн». У центрі сюжету – пригоди самотнього мандалорця, представника раси благородних воїнів.

Трейлер серіалу «Мандалорець»

The Queen’s Gambit / «Ферзевий гамбіт»

Драматичний мінісеріал від Netflix, заснований на однойменному романі 1983 року. Розповідає про талановиту шахістку Бет Гармон, яка росла в дитячому будинку, а згодом стала зіркою у світі шахів.

Трейлер до серіалу «Ферзевий гамбіт»

The Umbrella Academy / «Академія Амбрелла»

Американський телевізійний серіал Netflix, що є адаптацією серії коміксів. Розповідає про сімох молодих людей із суперздібностями, яких виховував мільярдер Реджинальд Гарґрівс.

Трейлер до серіалу «Академія Амбрелла»

Westworld / «світ Дикого Заходу»

Фантастичний телесеріал телеканалу HBO є ремейком-адаптацією фільму 1973 року. За сюжетом, події відбуваються в парку атракціонів, де ролі мешканців Дикого Заходу виконують людиноподібні роботи.

Трейлер до серіалу «Західний світ»

The Witcher / «Відьмак»

Фентезійний серіал заснований на серії романів Анджея Сапковського. Головний герой серіалу – відьмак Ґеральт, який бореться з чудовиськами за винагороду.

Трейлер до серіалу «Відьмак»

The Crown / «Корона»

Історичний драматичний телесеріал створений для Netflix. Розповідає про життя британської королеви Єлизавети II з її весілля з принцом Філіпом в 1947 році до наших днів.

Трейлер серіалу «Корона»


Обкладинка: кадр із серіалу «Відьмак»

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі