Орендне місце кав’ярні One Love Coffee на Центральному вокзалі в Києві отримала компанія Gemini Espresso, за результатами аукціону в системі Prozorro. 

Переможцем торгів стало ТОВ «Фуд Пак», власником якого є Олексій Тарнопольський, засновник компанії Gemini Espresso.

Директором ТОВ «Фуд Пак» зазначений Антон М’яновський, який також є гендиректором компанії Gemini Espresso.

Gemini Espresso – це українська компанія, що працює з обсмажуванням і дистрибуцією кави з 1996 року. Працює з торговою маркою Gemini. Окрім B2B-бізнесу, розвиває продажі в ритейлі та запускала заклад Gemini Roastery біля Либідської площі. 

Кав'ярня One Love Coffee працювала на вокзалі з грудня 2022 року. «Нещодавно відбувся тендер на наше місце оренди, на якому одна крута кавова компанія запропонувала приголомшливу ціну – в рази більшу, ніж платили ми. Що ж, ми з добрими побажаннями переуступаємо локацію та як кияни просто хочемо, щоб на вокзалі і далі була достойна кава», – коментував закриття кав’ярні на вокзалі засновник мережі Володимир Задірака.

 

Приміщення кав'ярні One Love Coffee на Центральному вокзалі. Фото: One Love Coffee

 

Редакція The Village Україна звернулася за коментарем до Gemini Espresso, але не отримала відповіді на момент публікації.

   

У приміщенні One Love Coffee на Центральному залізничному вокзалі також працював дайнер Nunu. Із «Укрзалізницею» також почали співпрацювати заклади Idealist та Milk Bar. На вокзалі у Києві залізнична компанія планує запустити фудкорт, де будуть представлені «відомі мережі закладів харчування». Редакція The Village Україна спілкувалася про ці плани й оновлення іміджу з представниками «Укрзалізниці».