Український музикант «Паліндром» (Степан Бурбан) випустив альбом «Найліпші питання собі» – збірку пісень, написаних весною та влітку 2023 року.

Це перша платівка музичного проєкту, записана з «живими» інструментами, розповідають у команді. Альбом презентували 22 вересня під час концерту в Bel’Etage.

До альбому ввійшли сім треків, зокрема вже випущені «Вирости», «Вітер в голові» та «Саудаде».

Концепцію альбому описують як «намагання передати свій стан спантеличеності через риторичні питання до себе самого – іноді з надмірним драматичним пафосом, а іноді з бурлескним гумором».

За словами музиканта, нова збірка – це «головним чином альбом у навушники». «Він для одного слухача, тут немає двох джойстиків», – описує альбом Бурбан.

Альбом можна послухати на SpotifyApple Music, YouTube MusicDeezer, в iTunes і на інших платформах.

   

«Паліндром» – музичний проєкт Степана Бурбана, який запустили восени 2019 року альбомом «Про сьогодні, завтра і вчора». Раніше Степан працював у реп-проєкті «Глава 94» і під псевдонімом «Кашляючий Ед».

Редакція The Village Україна говорила із «Паліндромом» про тему війни у творчості, новий український шоу-бізнес, рідний Львів і попередній альбом «Придумано в черзі».