Захід Kyiv Food Market Home проведуть у фудхолі на честь його чотиріччя, повідомляють організатори. 

На івенті працюватиме маркет, де можна буде придбати книжки, квіти, платівки, декор і предмети мистецтва. Увечері виступатимуть музиканти, зокрема гурти «Щука-риба» і Jazz in Kyiv Band.

Також у програмі – попап від дайнера Detroit, що раніше працював у Маріуполі, напроти будівлі Драмтеатру. Страви від Detroit можна буде скуштувати на локації кафе «Купер та Мері» на другому поверсі фудхолу.

Кошти, зібрані під час заходу, спрямують на відбудову житла для однієї з постраждалих родин, якою опікується фонд ВО «Вдома» .

   

Коли

22–24 вересня

де

вулиця Князів Острозьких, 8

   

Kyiv Food Market запустили у вересні 2019 року в ревіталізованій будівлі корпусу №5 колишнього заводу «Арсенал», що на вулиці Князів Острозьких. Простір запускали як найбільший фудхол України, який мав зібрати найкращі ресторани міста. Упродовж весни 2022 року маркет працював як велика волонтерська кухня, що приготувала понад мільйон обідів для українських військових, медиків і літніх людей, а з середини травня відновив роботу у звичайному форматі. Відтоді у просторі почали роботу кілька нових закладів, серед яких корнери Thai SpotPasta & Focaccia від команди Milk Bar і ринкове кафе «Купер та Мері» від співзасновника фудхолу Алекса Купера.

У липні 2023-го колишній корпус заводу «Арсенал» із Kyiv Food Market продали новому власнику. У KFM кажуть, що продаж будівлі не вплине на роботу фудхолу.