Оновлений бар Prostir почав роботу на вулиці Гончара.

Раніше бар був продовженням перукарні White Sprut, а зараз повністю зайняв її локацію. У приміщенні знесли стіну й зробили опенспейс, облаштували посадку за столиками «для побачень» і виділили окремий куточок для попап-івентів.

Загалом приміщення збільшили вдвічі. Там планують проводити благодійні події й гостьові бартендінги, у закладі вже відбувся шоукейс електронної музики від Module.

«Це не просто бар чи клуб, це місце нашого настрою. Prostir тому й має таку назву, бо він має багато функцій і стилів, які залежать від настрою команди й від того, яка обстава навколо. Простір – це наче ти прийшов в гості до нашої команди, наче ми всі живемо тут і це наша вітальня», – коментує власник закладу Ярослав Рудаков.

У закладі подають класичні коктейлі й спеціалітети. Наприклад, напій на шампанських дріжджах (120 гривень), крафтовий лікер з лаймом і горіхом (90 гривень), «подвійний кокос на льоду» (180 гривень).

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бар ініціював благодійний проєкт United Events, що збирає кошти на перемогу. Це благодійний ярмарок, що поєднує фудкорт, виступи локальних артистів і попапи невеликих брендів. Перший захід провели у Prostir, другий –у магазині вінілових платівок Abo Records на Кудрявці. До кінця літа планують провести ще кілька ярмарків у межах Золотих воріт.


Коли

16:00–22:00

Де

вулиця Гончара, 38-А



 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.