Український шеф-кухар Євген Клопотенко анонсував звану вечерю, меню до якої згенерують програми штучного інтелекту ChatGPT та Midjourney. 

«Це буде вечеря у форматі наукової конференції, на яку хочемо запросити людей з наукової спільноти. Штучний інтелект сформує сім страв, а я їх приготую», – пояснив Клопотенко.

Захід відбудеться 29 березня у головному корпусі КНУ імені Тараса Шевченка. Квиток на вечерю коштує 2500 гривень, придбати його можна за цим посиланням.

Частину коштів від продажу квитків передадуть на приготування обілів тривалого зберігання для мешканців деокупованих територій.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Чат-бот зі штучним інтелектом ChatGPT запустила в листопаді 2022-го компанія OpenAI, яку заснували Ілон Маск і Сем Альтман. В Україні ChatGPT почав працювати з лютого 2023-го.

ChatGPT уміє відповідати на запитання користувачів, використовуючи дані з відкритих джерел, вести з ними розмову, а також генерувати тексти на запит і пропонувати ідеї.

Коли журналісти видання «Ліга.net» попросили ChatGPT поділитися рецептом борщу, він запропонував додати до страви «два стакани макарон» і перець чилі.


Читайте на The Village Україна інтервʼю з шеф-кухарем Євгеном Клопотенком про війну за борщ, український фастфуд і шкільне харчування.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі