Цілодобовий ресторан «Молодість» відкривають у Харкові в приміщенні ЦУМу. Це перший заклад формату в місті, який ресторатор Алекс Купер (Kyiv Food Market, Odesa Food Market) раніше відкрив в Одесі та Києві

Харківську «Молодість» Алекс Купер запускає з партнером Михайлом Чорноморцем («Сніг на голову»). «Це зовсім інша «Молодість», я намагався зробити її схожою на Харків і вклав в неї трішки іншу емоцію, ніж у Києві чи Одесі», – коментує The Village Україна Алекс Купер.

За дизайн проєкту відповідали Альона Бондар, Влада Каліниченко та Вероніка Максимович зі студії I’m Design. Власники відновили оригінальну підлогу, ліпнину на стелі та 30 квадратів мозаїки. Центральну композицію займає відреставрований пасажирський автобус, поряд з яким побудували автобусну зупинку. Також в інтер’єрі використали рядки з пісень на склоблоках, відомі цитати на колонах, ігрові приставки й DVD програвачі.

Меню закладу складається з найпопулярніших страв «Молодості» в Одесі та Києві. Після офіційного запуску також з'явиться меню сніданків.

З меню:

Такий крабовий салат 89 грн

Форшмак 99 грн

Пельмені на всю стипендію 109 грн

Татова смажена картопля 149 грн

Вафельний торт 89 грн

У барі закладу пропонують настоянки й пиво власного виробництва, коктейлі, міцні напої та вино.


Відкриття в тестовому режимі відбудеться 15 червня о 18:00, а 24 червня о 20:00 проведуть офіційне відкриття за участю гурту «Ляпис-98».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

цілодобово

Де

м. Харків

Павлівська площа 1/3


Обкладинка та зображення: візуалізації закладу «Молодість»