Кафе «Мох» розпочало роботу в тестовому режимі у лікарні швидкої медичної допомоги на вулиці Братиславській на Лісовому масиві. 

«Чому ми обрали назву «Мох»? Це така рослина, яка росте всюди – як, власне, і ми», – кажуть у закладі.

«Мох» – це материк здоров’я і зелені посеред лікарні. Ми позиціонуємо себе як сервіс органічної і здорової їжі у медичних установах. Наша місія – забезпечувати українські медичні установи здоровою їжею і високоякісним обслуговуванням», – розповідають The Village Україна у закладі.

Тут працює кухня у вигляді лінії роздачі, а також безалкогольний бар із кавою та іншими напоями. Страви у кафе можна придбати з 09:00 до 18:00, а бар працює цілодобово.

Серед страв на лінії роздачі – комплексний обід за 75 гривень. Окремо пропонують, наприклад, супи (25 грн), парові котлети (30 грн) і спаржу (27 грн). У закладі додають, що в меню представлені дієтичні та низькокалорійні страви.

На барі серед іншого пропонують класичні кавові напої еспресо (16 грн), капучино (25 грн), лате (27 грн), а також авторські – ванільно-мигдальне капучино (29 грн), медове капучино (29 грн) і кілька видів какао (29-31 грн). Окрім того, замовити можна чай, фреші (40 грн) і холодну каву з апельсином і грейпфрутом (35 грн). До напоїв подають десерти та пироги.

 Про 30 закладів, які відкрили у Києві в березні, ми розповідали тут.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місті.

Коли

09:00-18:00 (кафе), бар – цілодобово

Де

Лікарня швидкої допомоги, 1-й поверх, вулиця Братиславська, 3

телефон

093 130 3434

Фото та обкладинка: «МОХ»