На Хрещатику у тестовому режимі почав роботу ресторан Georgia. 

«Автентична грузинська кухня з авторською подачею. Ресторан – шоу, де гості можуть спостерігати за процесом готування у тандирах. Місце для тих, хто любить почуватися «як вдома». Атмосферний, демократичний ресторан з сучасним грузинським колоритом», – коментують у Georgia.

Заклад Georgia належить рестораторам Оксані і Тарасу Середюку, які також володіють мережею ресторанів Mafia. У меню — десять видів хачапурі, сім видів хінкалі, шашлик, люля-кебаб, салати та десерти.

У ресторані також є три види безліміту: на хачапурі, хінкалі та м'ясний. Безліміт розрахований на одну людину і дозволяє з'їсти будь-яку кількість вибраної страви протягом години.

З меню:

Хінкалі в асортименті – 15 грн/шт

Хачапурі по-мегрельски – 95 грн (200 грам)

Чахохбілі — 120 грн

Люля-кебаб курячий – 98 грн

Шурпа – 75 грн

Салат з баклажанів — 95 грн

Чурчхелла – 48 грн

Безліміт на хінкалі — 220 грн

Безліміт м'ясний – 420 грн

Ресторан почав працювати 21 лютого. До 1 березня на усе меню діє знижка -20%.

. The Village Україна анонсував відкриття у підбірці головних закладів 2019 року.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – вся їжа міста в одному місці.

Коли

11:00-23:00

Де

вулиця Хрещатик, 6

телефон

067 352 9191

Фото та обкладинка: Georgia