Відкриття даху в Octo Tower, танці у стилі vogue в Closer та екскурсія ботсадом – зібрали події в Києві на 5–7 травня.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Відкриття даху в Octo Tower


Вежа на Кловській Octo Tower відкриває дах. У програмі – музика від діджеїв Kiptilov і Jezusman і коктейлі з бару The Sinners.

Коли: субота, 6 травня, 17:00

Де: Octo Tower, вулиця Мечникова, 5

Бранч із Ярославою Кравченко


Засновниця «Дикого театру», ведуча «Телебачення Торонто» та YouTube-шоу «Ебаут» Ярослава Кравченко проведе розмову в Frou Frou. Під час бранчу учасники спілкуватимуться про те, як не боятися змінити професію, створювати нові проєкти й чим надихатися.

Коли: субота, 6 травня, 14:30

Де: Frou Frou, вулиця Князів Острозьких, 44

квитки: 1200 гривень

Вечірка у стилі Dolce на даху Octo Tower


Інфлюенсерка Юлія Лункова та співзасновниця Kyivness Міла Потапова влаштовують вечірку у стилі dolce. У програмі – музика, подарунки від партнерів. Рекомендують одягатися в сукні та сорочки з квітковим або тваринним принтами та доповнювати образ масивними аксесуарами.

Коли: неділя, 7 травня, 16:00

Де: Octo Tower, Мечникова, 5

квитки: 500 гривень

Vertuha у Closer


У цю неділю в Сloser можна буде поринути у світ vogue, де яскраві образи доповнюються танцями. Щодо дрес-коду – радять надихатися ретро-цирком, магічними ярмарками з ворожками та провидицями, феями. У лайнапі – діджей-сети від Kiptilov, Katia Stieber і Seba Korecky. Зібрані кошти з квитків підуть до благодійного фонду «Обійми».

Коли: неділя, 7 травня, 14:00

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Екскурсія ВДНГ


Оксана Пурик познайомить вас із таємними місцями Виставкового центру. Маршрут пролягатиме через найглибшу точку ВДНГ – єдиний у світі макет вугільної шахти в справжню величину. А також найвищу його точку – ротонду Павільйону № 1, куди зазвичай не пускають відвідувачів.

Коли: неділя, 7 травня, 16:00

Де: ВДНГ, Академіка Глушкова, 1

квитки: 400 гривень

Презентація альбому Джамали Qirim у Національній опері України


Цієї п’ятниці в Національній опері України співачка Джамала презентує новий альбом спільно з Національним симфонічним оркестром України під керівництвом Володимира Сіренка. QIRIM об’єднує 14 старовинних пісень, кожна з яких представляє певну місцевість українського півострова Крим.

Коли: п’ятниця, 5 травня, 18:00

Де: Національна опера України, вулиця Володимирська, 50

Career Day в КАМА


Київська академія медіамистецтв запрошує на день кар’єри для тих, хто цікавиться професіями в індустріях дизайну та креативної реклами. Участь у події безплатна за попередньою реєстрацією.

Коли: субота, 6 травня

Де: КАМА, вулиця Дмитрівська, 80

Фестиваль «На часі» в Малій опері


Цього разу фестиваль змінює локацію та пройде в Малій опері. У програмі – концерти, діджей-сети, перформанси, артхаусні фільми, сучасне мистецтво, маркет, тату й пірсинг, їжа та напої.

Коли: субота, 6 травня, 12:00

Де: Мала опера, вулиця Дегтярівська, 5

Екскурсія в ботанічному саду імені Гришка


У ботанічному саду зараз у повному розквіті магнолії й сакури, а в знаменитому саду бузків уже почалося цвітіння. Програма екскурсії включає сади й традиційні споруди народів Азії, сад магнолій, алею сакур, знаменитий сад бузків. Проведе її поетеса й перекладачка Дар’я Чудінова.

Коли: субота, 6 травня, 14:00

Де: Ботанічний сад імені Миколи Гришка, вулиця Тимірязєвська, 1

квитки: 300 гривень

Вечір із трансовими сексуальними мотивами у «Хвильовому»


Trance Personal – це одна з наших найбільш улюблених серій зі справді розслабленим і запалющим вайбом у клубі на Подолі «Хвильовий». За музику відповідатимуть Sasha Trey, Yan Dobro, Data Molfar та Ochii.

Коли: субота, 6 травня

Де: «Хвильовий», вулиця Верхній Вал, 18

квитки: 250 гривень