Компанія Carlsberg Ukraine створила «Календар сталих звичок» для тих, хто хоче вести більш екологічне й усвідомлене життя. Кожна зі звичок спрямована на кліматичні зміни, боротьбу з економічною нерівністю, стале споживання, мир і справедливість та інше. 

Для липня обрали Ціль «Нічого зайвого» щодо відповідального споживання

Календар створили на основі 17 Глобальних цілей ООН. Кожен місяць відповідає одній або двом Цілям сталого розвитку. Для липня обрали Ціль сталого розвитку №12 «нічого зайвого», що порушує питання відповідального споживання. Її головні завдання – перехід на раціональну модель споживання та виробництва, скорочення загальносвітового об’єму відходів і зменшення потрапляння хімічних відходів у навколишнє середовище. 

У липні Carlsberg Ukraine розкаже про те, чому важливо сортувати відходи, чим корисний апсайклінг, чому краще мінімізувати використання вологих серветок та інше.

«Кількість населення постійно зростає, отже, питання утилізації сміття з кожним роком стає все гострішим. Наразі воно набуло катастрофічних масштабів, перетворившись у глобальну проблему. Кожен житель міста в середньому викидає приблизно 300 кілограмів сміття на рік. Тому порятунок планети залежить від кожного з нас», – зазначають у Carlsberg Ukraine.

Аби щомісяця отримувати поради щодо формування корисних звичок, оберіть на сайті зручну для себе платформу (Google, iOS, OUTLOOK) і синхронізуйте «Календар сталих звичок» із календарем на своєму смартфоні.

Ми вже розповідали про поради в «Календарі сталих звичок» на червень.

Додати в календар

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ CARLSBERG UKRAINE