Компанія Samsung разом із MONATIK Corporation зняли спільний відеопроєкт на смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra. Його створили за мотивами пісні співачки Lida Lee «Достопримечательность». За зйомку відповідала українська режисерка та кліпмейкерка Таню Муіньо, яка працювала з артистами MONATIK Corporation, Кеті Перрі, Cardi B, Lil Nas, ROSALIA.

Відеороботу зняла українська режисерка та кліпмейкерка Таню Муіньо

У новому відео використали можливості камер нового флагмана від Samsung. Смартфон працює з відео в надвисокій якості завдяки системі з чотирьох основних камер. Вони захоплюють зображення на льоту, змінюючи відстань до об’єкта зйомки в «Режисерському режимі» без  розривів. А технологія «Космічний зум» надає можливість 3-кратного й 10-кратного оптичного та 100-кратного цифрового наближення завдяки ширококутній камері.

Також для Galaxy S21 Ultra компанія Samsung створила нову 108-мегапіксельну камеру, яка записує відео з роздільною здатністю 8К. Зображення виходить настільки деталізованим, що з будь-якого кадру під час або після зйомки можна зробити фотографію у високій якості.

Технологія Super PD Plus дозволяє камері тримати кадр у фокусі в будь-яких умовах. Так Galaxy S21 Ultra автоматично утримує фокус на вибраному об’єкті, навіть у русі. А режим Smart ISO Pro одночасно знімає кадри за низької та високої світлочутливості, об’єднуючи їх в одне зображення із 12-бітною глибиною кольору. Завдяки цьому HDR-знімки не потребують різної експозиції. 

Функція «Суперстабілізація» усуває хитання в кадрі та забезпечує якісну зйомку динамічних екшн-сцен навіть в умовах слабкого освітлення. А датчик Bright Night дозволяє вловлювати яскраві кольори в темряві та швидко й із мінімальною кількістю шуму створювати чіткі кадри.

Бекстейдж відео також зняли на Samsung Galaxy S21 Ultra

За словами команди Samsung, завдяки музиці MONATIK Corporation, таланту Таню та можливостям камер Galaxy S21 Ultra вдалося створити оригінальний проєкт – як із точки зору креативного, так і технічного рішення.

«Смартфон дає небувалу свободу й можливості для зйомки, у чому ми переконалися під час створення нового ролика для Samsung Galaxy S21. Ми отримали цікавий і змістовний досвід роботи із професійною режисеркою міжнародного рівня. І тепер з упевненістю можемо порекомендувати як початківцям, так і досвідченим креаторам ширше використовувати мобільні пристрої, не обмежуючи себе тільки традиційними камерами», – голова підрозділу мобільних пристроїв «Samsung Electronics Україна» Елліна Лебедєва.

«Дуже незвично було бачити на майданчику, замість великої кількості техніки, телефони й виставлене світло в декораціях. Це був дуже цікавий та абсолютно новий для мене досвід. Дуже рада, що і відео-, і фотозйомка вийшли просто приголомшливими, а моя пісня абсолютно по-новому зазвучить у цьому ролику. До речі я просто в захваті від такого елегантного й лаконічного дизайну нового Galaxy S21 +, а також кольору фантом фіолетовий», – Lida Lee.


Матеріал підготовлено за підтримки Samsung