Відеопродакшн Knife! Films випустив перший тизер документального серіалу «Епізоди» про історії незалежної України.

 У серіалі поєднали розповіді від перших осіб та архівні матеріали «подій, на яких виросли цілі покоління». «Вони здаються такими різними, але водночас дуже схожі: наївні, сумні, амбітні», – описують історії автори.

 

Режисером серіалу є Артем Григорян, а продюсером – Максим Сердюк. За їхніми словами, над проєктом працювати останні півтора року, а концепт з'явився під час спільної роботи над серіалом «Спалах». 

«Ідей було дуже багато, всі вони ніяк між собою не пов'язані, але все ж дещо спільне в них було: усі вони відбувалися в Україні після 1992 року», – пише на своїй Instagram-сторінці режисер. 

Серіал вийде у квітні-травні 2024 року в «Планеті Кіно», анонсують у команді.

   

KNIFE! Films – студія, яка займається виробництвом документальних і художніх проєктів. Серед їхніх робіт – фільм «Далі» та документальний серіал «Спалах».

Редакція The Village Україна розповідала про кінопрем’єри, на які ми чекаємо в квітні. Серед них: «Повстання Штатів» – найдорожчий блокбастер студії A24, документальний фільм Антона Птушкіна про тварин під час війни та «Я і Фелікс» Ірини Цілик. Раніше ми розповідали про фільми березня, а також серіали, на які чекаємо у квітні.

Обкладинка: скриншот із тизеру