Львівський музикант і саундпродюсер Zbaraski випустив новий альбом Temp, куди увійшло сім треків. У альбомі Zbaraski «переконує сповільнитися і відчути внутрішній темп у світі, де все кричить про поспіх».

Альбом містить «широке різноманіття жанрів, від босанови і фанку до хіп-хопу й ламаних ритмів», кажуть у команді. Треки описують як «саморефлексії, матри і маніфестації, водночас прості й буденні, до яких може під'єднатися слухач».

«Передусім це про простір і прийняття у ньому своїх досконалих недосконалостей», – каже Zbaraski і додає, що в новому альбомі «музика іноді говорить гучніше за тексти».

Напередодні релізу львівський музикант випустив два сингли – Ivan San, що розповідає про подорож уявним автомобілем, та Dobre, що описує прогулянку травневим містом.

Альбом уже можна послухати на стримінгових платформах.

   

Як продюсер Zbaraski співпрацював, зокрема, із VovaZIL ‘Vova й Alina Pash. У 2019 році музикант випустив перший альбом, який мав назву «Бо я так хочу». Слухайте також його сингли Dyvni Dyva («Дивні дива»), U Horakh («У горах») і Tak ne bure  («Так не буре»).

Обкладинка й фото: Petra Katanic