Українська дизайнерка, фотографка й режисерка з Одеси Таню Муіньо зняла відеокліп до пісні Can't Get Enough Дженніфер Лопес.

Новий кліп став другою версією відео на пісню Can't Get Enough, яку співачка випустила в січні. У першому кліпі Дженніфер Лопес знялась у весільній сукні українського бренда Frolov.

У новому кліпі використали кадри зі стрічки This is Me Now: A Love Story, у якій зіграла співачка. Епізоди з фільму супроводжуватимуть девʼятий студійний альбом Лопес – This is Me…Now, який презентують 16 лютого.

Таню Муіньо також знімала кліпи для дуету Post Malone і The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia й інших. У листопаді 2023 року українська режисерка Таню Муіньо зняла кліп для сольної роботи південнокорейського співака Чона Чонґука з гурту BTS. Оператором відео виступив Микита Кузьменко.

 

Дивіться також кліпи Таню Муіньо для Ленні КравіцаГаррі СтайлзаDoja Cat, британського музиканта Yungblud, іспанської співачки Rosalia, реп-виконавиці Cardi BСема СмітаLil Nas XLabrinth, а також Елтона Джона й Брітні Спірс.

У 2022-му кліпи Муіньо отримали вісім номінацій на MTV Video Music Awards. Це музичні відео для Гаррі Стайлза, Post Malone і The Weeknd, а також Normani & Cardi B.