Пригодницький істерн «Дике поле» режисера Ярослава Лодигіна вийшов в онлайн-кінотеатрі Takflix. Стрічка доступна до перегляду на території України з англійськими субтитрами.

Дія фільму відбувається в місті Старобільськ на Луганщині. За сюжетом, головний герой на ім'я Герман повертається до рідного міста, щоб опікуватися автозаправкою, яка перейшла йому від зниклого старшого брата, тимчасом як місцеві рейдери намагаються її «віджати».

Кадр із фільму. Зображення надане Takflix

Стрічка створена за мотивами роману Сергія Жадана «Ворошиловград», який у 2010 році отримав премію «Книга року BBC» у номінації «Найкраща книга десятиліття».

Співсценаристами Ярослава Лодигіна стали Наталя Ворожбит («Бачення метелика», «Погані дороги», «Кіборги») та Сергій Жадан.

У 2019 році фільм отримав п'ять відзнак премії «Золота дзиґа», зокрема за акторську гру та операторську роботу.

Кадр із фільму. Зображення надане Takflix

У стрічці зіграли Олег Москаленко, Георгій Поволоцький, Руслана Хазіпова та Володимир Ямненко. 

Подивитися стрічку можна за цим посиланням. «Квиток» на фільм коштує 95 гривень.

   

Takflix – онлайн-кінотеатр українського кіно, що працює за принципом «відео на запит». Платформу заснувала режисерка й продюсерка Надія Парфан. У березні 2023-го Takflix запустив власне кіновиробництво й презентували перші короткометражні фільми «Голубівники Києва» Михайла Волкова та «Це побачення» Надії Парфан. Наразі Takflix займається продюсуванням історичної комедії «70 000 років тому», для створення якої запустили краудфандингову кампанію.