Український інді-поп гурт Latexfauna відкрив сторінку на платформі OnlyFans, щоби зібрати гроші на дрони для ЗСУ.

Вартість підписки – 10 доларів на місяць. На OnlyFans-сторінці групи вже є «еротична ню-фотосесія» в аксесуарах Nagolovy від художниці Лесі Патоки, а також невидана акустична пісня «Люцерна», яку оголеним виконує фронтмен Діма Зезюлін.

Latexfauna планують випускати на OnlyFans «розпусні фото й відеоматеріали», невидані пісні, моменти з подорожей гурту, а також розбори гітарних, басових чи клавішних партій з дискографії гурту.

   

Latexfauna – український інді-рок гурт, який створили у 2015 році. Наприкінці вересня 2022-го гурт випустив свій другий альбом «Сенбернар». Ми розпитали фронтмента гурту Діму Зезюліна про творчість як ескапізм, музику під час війни й натхнення грою Red Dead Redemption 2. Діма Зезюлін в інтервʼю подкасту «Простими словами» також розповів про те, як експериментує із суржиком і наркотиками заради творчості.

   

OnlyFans – платформа, на якій можна розміщувати контент через послугу платної підписки. Це соцмережа, де можна публікувати фото й відео оголених людей без цензури: еротику, порнографію. 

Навесні 2022-го OnlyFans першим в Україні почав сплачувати «податок на Google» (згідно з ним, іноземні компанії, які не зареєстровані в Україні, але мають тут користувачів, мають платити ПДВ у розмірі 20%) і за перші три місяці від введення податку OnlyFans приніс у держбюджет більш ніж 600 тисяч доларів.