ЛГБТК-драма «Сусід по кімнаті» українського режисера Євгенія Слупчука вийшла онлайн на Takflix, повідомили в команді. Стрічка доступна для перегляду в усьому світі з англійськими субтитрами.

«Сусід по кімнаті» – квір-драма, що розгортається в гуртожитку. За сюжетом, сусіди Артем і Максим останній день живуть разом, адже першого відрахували з інституту.

«У Максима є час до ранку, щоб розкрити свою таємницю, поки сусід не поїхав додому», – ідеться в описі стрічки. 

У фільмі звучить музика київського інді-гурта Renie Cares («Якби», «Заратустра»).

Стрічка «Сусід по кімнаті» отримала бронзову нагороду за найкращий короткометражний ЛГБТК-фільм на Independent Shorts Awards у Лос-Анджелесі, а також брала участь у національних фестивалях «Миколайчук Open» і Sunny Bunny.

Переглянути фільм можна за цим посиланням, квиток коштує 55 гривень.

Увесь прибуток із квитків Takflix і команда фільму передають на благодійність: половину перерахують в «Український мистецький фонд», інші 50% – організації Musicians Defend Ukraine.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У березні на Takflix вийшли квір-фільми української режисерки Жанни Озірної. Це стрічки «Зв’язок» і «Котики» про камінг-аут довжиною в рік і мрії про материнство. Фільми випустили на підтримку законопроєкту про запровадження реєстрованих партнерств.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі