Стримінговий сервіс Netflix провів щорічний онлайн-захід Tudum, де показали новий фільм Зака Снайдера Rebel Moon, серіал від творців «Гри престолів», а також анонсували акторський склад другого сезону «Гри в кальмара».

Тизер серіалу «Проблема трьох тіл» від творців «Гри престолів»

3 Body Problem («Проблема трьох тіл») – це серіал-блокбастер за мотивами однойменної книжки китайського письменника-фантаста Лю Цисіня від творців «Гри престолів». За сюжетом, іншопланетяни хочуть захопити Землю й відкинути землян у розвитку, однак учений Ван Мяо спробує цьому завадити. Серіал вийде на стримінгу у січні 2024 року.

Зак Снайдер показує, як створює новий фільм Rebel Moon

Американський режисер Зак Снайдер («Ліга справедливості», «Людина зі сталі») показав, як створює для Netflix новий фільм Rebel Moon («Бунтівний місяць»). Це науково-фантастична стрічка про жінку Кору (Софія Бутелла), яка має завадити міжгалактичному тирану знищити мирну колонію. Премʼєра відбудеться 22 грудня 2023 року.

Перші кадри анімації «Аватар» про мага повітря Аанга

Netflix показав перші кадри екранізації аніме «Аватар» про мага повітря Аанга. У серіалі будуть маги всіх чотирьох стихій: Аанг, Сокка, Катара і Зуко. Премʼєра серіалу відбудеться у 2024 році.

новий Акторський склад продовження «Гри в кальмара»

У другому сезоні «Гри в кальмара» до головного героя Лі Чон Че, який зіграв любителя азартних ігор Сон Гі Хуна, доєднаються актор і учасник корейського попгурту Ze:A Ім Сі Ван, співак Пак Сонхун. Netflix також закцентував увагу на акторі Кон Ю («Потяг до Пусана»), який раніше мав епізодичну роль у «Грі в кальмара».

Вихід другого сезону «Гри в кальмара» анонсували ще в 2022 році, однак поки що Netflix не оголошує дати виходу серіалу.

Дженна Ортега про те, яким може бути другий сезон «Венздей»

Американська акторка Дженна Ортега, яка зіграла головну роль у серіалі «Венздей», разом із іншими героями серіалу розбирає головні теорії довкола другого сезону. Обговорюють перстень антагоніста першого сезону Крекстоуна і чи вижив професор Вімз.

Геймплей шахової гри за мотивами серіалу «Гамбіт королеви»

Netflix показав перший геймплей шахової гри The Queen’s Gambit Chess за мотивами серіалу «Гамбіт королеви» із Анею Тейлор-Джой головній ролі. Можна буде змагатися про персонажів із серіалу, а також грати онлайн. Гру обіцяють додати на стримінгову платформу незабаром.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Новий серіал від автора «Ейфорії» й продовження «Ведмедя» та «Відьмака»: 20 серіалів, які виходять у червні.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі