Onuka презентувала сингл і кліп Peremoha, що стане першим треком із нового альбому артистки Room.

Кожна пісня з нового альбому буде прив’язана до тематичних ініціатив і стане присвятою певним людям чи проблематиці, як-от: біженці, жінки, рятівники, розповідають у команді.

Peremoha – це ода українським військовим і волонтерам. «Їхні дух, сила й міць – в розкотистому відлунні пізнаванних духових Onuka. Однак, якщо раніше їхні партії були піднесено-романтичними, зараз вони звучать холодно й з нотою люті. Немає більше місця сентиментам», – коментує команда.

Режисером кліпу виступив композитор і саундпродюсер гурту Євген Філатов. Відео створили у співпраці з українською художницею костюмів Лесею Патокою. Зокрема, у кліпі показали «переосмислення» пам’ятника засновникам Києва у виконанні військових.

Усі кошти, отримані на стримінгових платформах від прослуховування першого синглу й переглядів кліпу, будуть направлені волонтерам проєкту «Птахи», який збирає 1,5 мільйона гривень на медичне обладнання для військових медиків.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Композитор і саундпродюсер гурту Onuka Євген Філатов випустив альбом «Як звучить світ. Україна». У ньому Філатов зібрав музику пʼятьох українських міст, яку створював під час експедицій. Музикант подорожував Україною, спілкувався з локальними жителями й збирав звуки, які якнайкраще відтворюватимуть місцеві особливості.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі